Заведения


Долче Вита
Чаровно и тихо кътче за явни и тайни срещи на чаша превъзходно кафе или чай. Уникално място за купони под звуците на стари и нови музикални хитове подгрени с любимите маркови напитки. Възможност за фирмени срещи в кокетната и уютна конферентна зала оборудвана със качествена техника. Интересният интериор и тишината, когато е нужна, предразполага към задушевни приятелски разговори и почерпки с бира, вино, водка, джин, ром, уиски, ракия, коняк, мента ... още

Арбат
Битово заведение за хранене, подходящо за семейни тържества и посрещане на групи. Богата и разнообразна кухня, с традиционни ястия от региона. Механата разполага с енотечни вина от различни региони на страната. Механата има 40 места и лятна градина също с 40 места. Гледката от лятната тераса е невероятна към с. Арбанаси.

Люляка
Комплекс в центъра на Арбанаси с великолепна кухня и изискано обслужване в оазис от зеленина и спокойствие. При групови посещения се организират фолклорни и кулинарни уроци, музика на живо с фолк програми, сватбени тържества, семинари, дегустации на вина и ракии от региона и много други изненади. Основният ресторант е с 80 места, градината 110 места и механа - 40 места.